Ons aanbod API’s

Onze gedreven developers bouwen continu aan de (door)ontwikkeling van bestaande en nieuwe Application Programming Interfaces (API’s), die u in staat stellen om op eenvoudige wijze te beschikken over onze unieke data. Hierdoor voegt u waarde toe aan uw interne systemen voor het optimaliseren van processen of creëert u nieuwe functionaliteiten op applicaties en platformen die van waarde zijn voor uw eindgebruikers.

Hieronder treft u een overzicht van ons grote aanbod API’s die direct te gebruiken zijn via het Matrixian platform. Mocht de gewenste toepassing niet voorhanden zijn dan staan onze developers paraat voor het ontwikkelen van een maatwerk oplossing.

Een overzicht van onze API’s

NaamInvoer-optiesOmschrijvingOplossingscategorieën
International Address Checker API2Geeft u de beschikking over adrescontrole voor 197 landen. Door de invoer van adresgegevens kunt u een lijst van best passende adressen ophalen en een mailability score genereren.

Automation

Autocomplete International Address Checker API1Helpt uw klant bij het online invullen van zijn/ haar  adresgegevens. Na het invoeren van een paar tekens (van bijvoorbeeld een straatnaam) vult deze toepassing automatisch de rest in. Autocomplete is beschikbaar voor adressen in Nederland, België en Luxemburg.Automation
International Email Checker API1Valideert e-mailadressen wereldwijd. Controleert of het door de klant opgegeven e-mailadres bestaat, de schrijfwijze juist is en of het digitale post kan ontvangen. Checkt tevens of het een zakelijk- of particulier e-mailadres is en of het ooit gebruikt is voor frauduleuze activiteiten. Automation
International Phone Checker API1Controleert of uw klant zijn/haar juiste telefoonnummer heeft opgegeven. Na het invoeren van het telefoonnummer wordt nagegaan of het is uitgegeven, het aantal cijfers klopt en of de schrijfwijze juist is.Automation
Bedrijven API4Geeft u onbeperkt toegang tot onze database met bedrijfsgegevens. U kunt bedrijfsgegevens ophalen door de invoer van: KvK-nummer, bedrijfsnaam, adres of telefoonnummer. Automation
Woningwaarde API1Levert de marktwaarde van een woning, adreskenmerken, een lijst met referentietransacties en marktwaarde informatie zoals een betrouwbaarheidspercentage en de peildatum. Genereer zelf een woningwaarderapport door middel van de invoer van  enkele objectkenmerken.

Property Valuation

Lead Tool API1Stelt u in staat om een gratis woningwaarderapport, bestaande uit de marktwaarde van een woning, referentietransacties en aanvullende woningkenmerken aan te bieden aan websitebezoekers. Genereer de marktwaarde van een woning gebaseerd op de objectkenmerken.

Property Marketing

Buurtinformatie API 1Voorziet u van gedetailleerde buurtgegevens zoals het aantal huishoudens, de verdeling mannen en vrouwen, het gemiddelde energieverbruik, de afstand tot de dichtstbijzijnde supermarkt, de locaties van huisartsen etc. U kunt buurtinformatie ophalen door de invoer van een postcode.

Property Marketing

Portfolio Insights

Kadastrale Kaart API1Voorziet u van een kadastrale kaart. Deze gegevens zijn altijd actueel en rechtsgeldig als taxatie bijlage. De kadastrale kaart is op te halen door de invoer van postcode, huisnummer, bestandsformaat van de kaart en gewenste afmetingen in pixels.

Property Valuation

Portfolio Insights

BAG Uittreksel API1Voorziet u van gegevens uit de BAG na de invoer van postcode en huisnummer. Dit betreft de nummeraanduiding en zaken als de status van het pand, gebruiksdoel, oppervlakte en bouwjaar.

Portfolio Insights

WOZ Waarde API1Levert u alle WOZ-waarden vanaf het jaartal 2015 na de invoer van postcode en huisnummer.

Property Valuation

Woonlasten API1Geeft de woonlasten aan die gelden per gemeente in Nederland na de invoer van postcode en huisnummer.

Property Marketing

Portfolio Insights

Eigendomsbewijs API1Na het invoeren van een postcode en huisnummer ontvangt u alle benodigde eigendomsinformatie van een vastgoedobject, zoals de woninggegevens, eventuele gebruiksbeperkingen, belangrijke aantekeningen en de gegevens van de eigenaar zoals bekend bij het Kadaster.

Property Marketing

Portfolio Insights

Referentiewoning Zoeker API1Na het invoeren van een postcode en huisnummer ontvangt u een lijst met vergelijkbare woningen, inclusief prijsranges van de geïndexeerde transactieprijzen.

Property Valuation

Portfolio Insights

Referentiewoning Transacties API
1Na het invoeren van een postcode en huisnummer ontvangt u de transactieprijzen van referentiewoningen.

Property Valuation

Portfolio Insights

Vakantiewoningwaarde API
1Levert de marktwaarde van een vakantiewoning, adreskenmerken, een lijst met referentietransacties en marktwaarde informatie zoals een betrouwbaarheidspercentage en de peildatum.

Property Valuation

Vakantiewoning Referentietransacties API1Ontvang voor een vakantiewoning een lijst met vergelijkbare vakantiewoningen inclusief de referentietransacties.

Property Valuation

Woningdetails API1Haal gedetailleerde woninggegevens op door de invoer van postcode en huisnummer.

Portfolio Insights

Property Marketing

Woningfoto’s API1Haal foto’s van een woning op door de invoer van een postcode en huisnummer.Property Marketing

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.